“Het aantal bedrijven in Nederland blijft maar groeien. De Kamer van Koophandel telde er eind vorig jaar ruim 2,3 miljoen, bijna 6 procent meer dan een jaar eerder. De toename komt vooral door zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers).”

Ben jij net gestart als zelfstandig ondernemer in Arnhem of zit je je al langer in business? Kom dan op 25 april naar de gratis, gezellige & informatieve avond van ZP Arnhem in de wijk Geitenkamp. Lizanne Jakobs geeft hier de workshop ‘Hoe houd je een goed verkoopgesprek?’

Hier leer je:

✅ wat je kunt vragen aan een klant
✅ wat je kunt vertellen om de klant over de streep te krijgen
✅ hoe je qua houding en instelling er het beste in kunt staan

Deze workshop is voor elke ondernemer die het nog spannend vindt om een verkoopgesprek te voeren óf voor die ondernemer die meer resultaat wil halen uit deze gesprekken.

ZP Arnhem is er speciaal voor iedereen die als zelfstandig professional werkt. En dat kan van alles zijn: een tandarts, kunstenaar, advocaat, modeontwerper of coach of schilder. Stichting ZP Arnhem is er om hen te verenigen en informeren, te steunen en vertegenwoordigen of voor ze op te komen wanneer nodig.

Uiteraard is de mogelijkheid om met anderen – onder genot van een gratis lekker hapje en drankje – kennis met elkaar te maken.

Verder zullen ook zoals gebruikelijk de KvK, de gemeente Arnhem én ZP Arnhem kort aan het woord komen en is er gelegenheid om vragen te stellen of een afspraak te maken. Voor en na het programma is er ook ruim de tijd om andere ondernemers te ontmoeten.

Tags:

Comments are closed