“Het aantal bedrijven in Nederland blijft maar groeien. De Kamer van Koophandel telde er eind vorig jaar ruim 2,3 miljoen, bijna 6 procent meer dan een jaar eerder. De toename komt vooral door zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers).”

Ben jij zelfstandig ondernemer in Arnhem? Kom dan op 22 juni naar de gratis, gezellige & informatieve avond van ZP Arnhem in de wijk Presikhaaf. 

Een avond speciaal voor ZZP’ers en freelancers uit de regio. Wij verzorgen een kort informatief programma en er is tijd om te netwerken.

Maak onder het genot van een gratis lekker hapje en drankje kennis met elkaar. 

Tijdens de avond verzorgen we een informatief programma met onder meer:

Bedriye Akkurt | Beauty & Skin care expert @ Sirius Skins  
  

Bedriye is sinds 2 jaar actief als ondernemer en woonachtig in Presikhaaf. In een vraaggesprek met haar zal ze ons haar ervaringen vertellen als zelfstandig ondernemer in de schoonheidsbranche, over zaken doen in het buitenland en.. haar ervaringen in het sociaal domein.
 


  Yvonne Nikkelen | Ondernemersadviseur Kamer van Koophandel 


 Yvonne is werkzaam bij KvK. Deskundig op veel gebieden en ze heeft menig ondernemer daarmee al verder geholpen. Vanavond mogen wij haar verhaal en adviezen horen en onze ondernemersvragen stellen.  
 


 Zoals gebruikelijk geven we een van de bestaande ondernemersnetwerken een podium om zichzelf te presenteren en promoten bij de aanwezige ondernemers. 
 

Hassan Denis | Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) 

Vanavond krijgen we van Hassan – bestuurslid TOV-Arnhem – te horen wat zij voor jou als (interculturele)ondernemer in Arnhem / Presikhaaf doen en kunnen betekenen. 
www.tov-arnhem.nl 
 


En in samenwerking met onze vaste partners:   

Kamer van Koophandelgemeente Arnhem en ZZP Nederland informeren we je over actuele zaken welke voor jouw van belang zijn. En delen we de laatste landelijke en regionale regelingen & subsidies waar jij als zelfstandig ondernemer financieel voordeel mee kunt behalen!!


Na elke spreker is er even gelegenheid om vragen te stellen en uiteraard kan dat ook 1 op 1 aan het eind van de avond.

Aanmelden: www.zparnhem.nl

Tags:

Comments are closed