Sifra en de ondernemende kunstbende

………………

HOI! Ik ben Sifra. Beeldend kunstenaar en fotograaf in Arnhem. Mijn werk is vaak gecentreerd rond het thema van de menselijke psyche. Door onderzoek en beeldexperimenten te combineren zoek ik naar een geschikte vorm om het onzichtbare zichtbaar te maken.  

Door bemiddeling van HOI! ben ik in contact gekomen met de GGZ instelling Pro Persona. In opdracht van (Zin!) de dagbesteding aldaar werk ik o.a. aan een opdracht waarbij ik de gebouwen en fysieke omgeving in Wolfheze vastleg op artistieke wijze. 

Ik denk en ontwikkel mee met HOI! als ‘creatief directeur’ naast mijn eigen werkzaamheden. Enkele dagdelen per week werk ik vanuit ons HOI! kantoor op het terrein van de GGZ instelling. Hier worden ook ondernemers uit de regio ontvangen en dingen georganiseerd die niets met de specifieke locatie te maken hebben.

We werken momenteel aan diverse zaken op het gebied van kunst en creativiteit. Onder andere een atelier voor creatief ondernemers en voor cliënten waar nieuwe activiteiten ontwikkeld kunnen worden staan op ons wensenlijstje.  


Website (meer info)

sifrakock@gmail.com

+31 6 45 78 35 00


Naast dat het een inspirerende en voor de meeste van ons niet alledaagse omgeving betreft, is het een groot voordeel dat we fysiek op de locatie aanwezig zijn waardoor er makkelijker mooie dingen ontstaan.

En dat we hiermee ook nog eens allemaal onze boterham kunnen verdienen maakt het natuurlijk extra leuk!