Zaterdag 1 oktober was de aftrap van Kunstz!nnig, een reeks van creatieve workshops waar mensen met én zonder psychische kwetsbaarheid samenkomen.

Deze eerste workshop, waar bestek maken centraal stond, werd gegeven door product- en sieradenontwerpster Daan Kruijssen. De deelnemers waren een gelijkwaardige mix van mensen die wel en niet in behandeling binnen de GGZ zijn.

Kunstenares Sifra Kock samen met Zin! Dagbesteding en HOI de organisator van deze workshopreeks, was er bij en proefde de sfeer.

‘’Het was enorm leuk om te zien hoe natuurlijk de groep mengde en iedereen geconcentreerd aan het werk was. De twee werelden kwamen echt samen. Doormiddel van de workshop en het thema ontstonden uiteenlopende gesprekken, soms klein, soms persoonlijk of voor iedereen heel herkenbaar.’’

Deze geslaagde ochtend, op het Pro Persona park in Wolfheze, smaakt natuurlijk naar meer. Gelukkig staan er nog vijf zaterdagen op het programma. Laten we aan de hand van deze workshops op zoek gaan naar nog meer verbinding!

Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door: Sint Nicolai Broederschap | Pro Persona | Dullertsstichting | Dr. C.J. Vaillantfonds

Categories:

Comments are closed