We starten met creatieve workshops waar mensen met en zonder een psychische kwetsbaarheid samen aan deelnemen.

Op zes zaterdagen dit jaar, verspreid over oktober, november en december, worden er diverse workshops gegeven in Wolfheze. Ga aan de slag met productontwerp, schrijven, fotografie, drukkunst, dans en/of muziek. Meld je aan voor jouw cursus en zet ‘m in de agenda. Er is namelijk genoeg te leren; van elkaar én van onze creatieve professionals.

De cursussen worden gegeven op het Pro Persona park in Wolfheze (perfect te bereiken met auto of trein). Deze locatie biedt plaats aan volwassenen en ouderen met een psychiatrische zorgbehoefte. De afstand tussen het park en de samenleving en daarmee de mensen met én zonder psychiatrische kwetsbaarheden, kan soms groot zijn. Laten we aan de hand van de tofste workshops op zoek gaan naar verbinding.

Aanmelden / algemene info:
Locatie: Nederveluwe, Wolfheze 2
Inschrijven:Via deze link of mail naar zin@propersona.nl
Tijden: 10.00 – 13.00
Aantal cursisten:+/- 10 per workshop
Vragen: zin@propersona.nl of 06 50037459
Kosten: €25,- per workshop (gratis voor mensen die in behandeling zijn bij Pro Persona of een andere instelling)
Overig: Inclusief lunch!

Categories:

Comments are closed