16 juli was het zover, de échte aftrap van ZP-achterhoek.

Het was een succesvolle en gezellige avond in het Flox-Ondernemershuis, de samenwerkingspartner van ZP-achterhoek. Flox Ondernemershuis is dé plek voor ondernemers om elkaar te ontmoeten en om ervaringen uit te wisselen. Bovendien is Flox goed verankerd in de regio door samenwerkingen met bijvoorbeeld het onderwijs, de gemeente Doetinchem en Rabobank.

Door een samenwerking met Flox Ondernemershuis is ons bereik van ondernemers groter en kunnen we gave evenementen neerzetten. Voor flox levert een samenwerking met ZP-Achterhoek een toegevoegde waarde op doordat zij een link hebben gekregen met belangenbehartiging op landelijk niveau.

Flox Ondernemershuis en ZP-Achterhoek kunnen dus profiteren van elkaars sterke kanten en voordelen voor de leden. We doen dus waar HOI écht in gelooft: samen sterker staan.

Wij zijn super trots op deze ontwikkelingen en kijken uit naar wat de toekomst brengt voor dit nieuwe netwerk in een prachtig en waardevol stukje Nederland: ZP-Achterhoek.

www.zp-achterhoek.nl

Comments are closed