ZP-netwerken

Een concept voor het gestructureerd opzetten en ondersteunen van regionale netwerkplatformen voor zelfstandig professionals. 

Dat doen we o.a. met een voor de doelgroep waardevol programma aan diensten, producten en invulling t.b.v. events. Ieder lid is automatisch ook lid van de grootste belangenbehartiger voor zelfstandigen ZZP Nederland en kan ook daar profiteren van alle (collectiviteits)voordelen en ondersteuning op landelijk niveau.   

logo ZZP Nederland stichting

ZP-Arnhem

De missie van ZP-Arnhem is om zelfstandig professionals een platform te bieden om zichtbaar en vindbaar te worden en zijn. Daarnaast willen wij zelfstandig professionals met elkaar verbinden, zodat zij elkaar kunnen versterken. Wij stimuleren en faciliteren deze verbinding. Dit doen we onder andere door het organiseren van workshops, informatie- en netwerkavonden en evenementen. 

ZP-Achterhoek

ZP-Achterhoek wil zelfstandig professionals een platform bieden. Daarnaast willen wij zelfstandig professionals met elkaar verbinden, zodat zij elkaar kunnen versterken. Wij stimuleren en faciliteren deze verbinding. Dit doen we door samen te werken met Flox-ondernemershuis in Doetinchem en o.a. door promotie van en of mede organiseren van workshops, informatie- en netwerkavonden en evenementen.