Wij hebben een nieuwe jongerenadviseur, Renee. Heel team HOI wenst haar heel veel plezier en succes de komende maanden.  

Renee stelt zich voor:

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van Sociaal Werk niveau 4. Op dit moment ben ik veel bezig met stage, werk en gamen. Daarbuiten om teken ik graag en speel ik de saxofoon al 3 jaar lang. Sinds begin Augustus ben ik begonnen bij HOI en ik hoop rond eind Oktober/ begin November klaar te zijn. Ik zal namelijk graag begin December bij mijn nieuwe opleiding starten.’

Maar tot die tijd ga ik mij bezighouden met verschillende zaken bij HOI. Het sociaal project bureau, een betere website en de jongeren challenges zijn voornamelijk waar ik mij mee bezig houdt. Ook ga ik de andere stagiaires aansturen en samen met hun zoveel mogelijk betekenen voor HOI.

Categories:

Tags:

Comments are closed